Meghívó parlamenti klímakonferenciára

MEGHÍVÓ

"Magyarország feladatai az éghajlatvédelemben"

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala, a CEEweb a Biológiai Sokféleségért, az Éghajlatvédelmi Szövetség, a Klímabarát Települések Szövetsége, a Magyar Földtani és Geofizikai Intézet, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács

október 15-én, csütörtökön, 10 órai kezdettel
az Országgyűlés Felsőházi tanácstermében
(Budapest, V. ker. Kossuth Lajos tér 1-3.) konferenciát szervez.

A konferencia célja, hogy a párizsi ENSZ klímakonferenciára készülve rámutassunk Magyarország globális felelősségére és számba vegyük teendőinket a veszélyes mértékű éghajlatváltozás megelőzése és hatásainak csökkentése érdekében, illetve felsorakoztassuk az országos intézményi stratégiáikat, bemutatva az alkalmazkodás jó példáit. A konferencia Programját ld. csatolt fájlban.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezni október 9-ig a http://goo.gl/forms/iaByhsiuvI linken kitöltött jelentkezési lapon lehetséges.

Fontos, hogy a jelentkezéskor annak a személyazonosító igazolványának a számát adja meg, amely a konferencia napján Önnél lesz! A regisztráció elfogadásáról e-mailben küldünk megerősítést. A beléptetés a XII-es kapun történik, kérjük, hogy a biztonsági ellenőrzés miatt 8.30 és 9.30 között érkezzen meg a helyszínre.

További információ: Kapitányné Sándor Szilvia, MTvSz: konferencia@mtvsz.hu, +36-1-216-7297

A rendezvény az Európai Bizottság, a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács finanszírozásával valósul meg.